Salt Pond - Bruce Mears Designer/Builder

Celebrating Thirty Years of Excellence

Salt Pond

Well positioned on a cul-de-sac in the Salt Pond and placed on the lot with out interfering with the wet lands on the right side, this reverse living design provides excellent views of the golf course and pond. Large French doors and tall windows are used to capture the views. The first floor has an entrance foyer which is open to the stairs above, a large recreation room and three bedrooms, each having their own bathroom. The second floor features a great room (kitchen, dining and family room) and a large second floor master suite. Hidden in the roof line is a second master suite on the third floor. Quality craftsmanship and materials combined with a Bruce Mears design make this house a stand out in its community. The customer enjoyed the design/build relationship from concept to completion.